Hiippakuntavaltuusto 2016 – 2020

Tälle sivulle nostamme Oulun hiippakunnan hiippakuntavaltuuston asioihin liittyvää aineistoa.

Hiippakuntavaltuuston tehtävät on lueteltu Oulun hiippakunnan verkkosivulla. Tehtävät löydät täältä.

Helmikuussa 2016 vaaleilla valitun hiippakuntavaltuuston toimikausi on alkanut 1.5.2016 ja se päättyy 30.4.2020. Mahdollisuuksien kirkko -taustalta valtuustoon valittuja pappisjäseniä ovat Kaija Tiirola, Jouni Sirviö, Mirja-Liisa Lindström ja Erja OIkarinen. Lähimmät varajäsenet ovat Anna-Leena Häkkinen, Jouni Parviainen, Jaakko Tuisku ja Aino Pieskä.

Uusi valtuusto kokoontui ensimmäisen kerran 11.6.2016. Kokouksessa tehtiin henkilövalintoja. Toinen kokous pidettiin 11.2.2017. Artikkelin kokouksesta voit lukea täältä.

Kolmas kokous pidettiin 10.6.2017.

Tarvittaessa pidetään ylimääräisiä kokouksia.

Vuoden 2017 toisen ja kolmannen kokouksen keskeinen anti kerrotaan artikkelissa Hiippakuntavaltuuston toimintakenttä laajeni vuonna 2017.

Vuoden 2018 kokoukset on pidetty 17.2. ja 9.6.

Helmikuun kokouksen pöytäkirjan voit lukea täältä.

Linkkejä yllä mainittujen pappien toisaalla tällä sivustolla sekä muilla verkkosivuilla oleviin blogeihin.

Kaija Tiirola: Kasvun mahdollisuus

Jouni Sirviö

Mirja-Liisa Lindström

Erja OIkarinen: Luterilainen identiteetti

Anna-Leena Häkkinen

Jouni Parviainen: Minä ja vanki Paavali; muualla Kotimaa24-blogeja

Jaakko Tuisku: Ylityspaikat

Aino Pieskä: Vieraanvaraisuuden kirkko.